Vacatures

Ben jij een ervaren CNC draaier/frezer Fanuc dan zoeken wij jou.

Vanwege uitbreiding hebben wij een vacature voor een

 CNC draaier/frezer (fulltime)

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de producten die door de machines worden vervaardigd. Het gaat om (fijnmechanische) producten.

In deze functie wordt prototype en serie draaiwerk geproduceerd op CNC-gestuurde (precisie) draai-freesbanken met aangedreven gereedschappen. Het takenpakket bestaat uit het programmeren, aanpassen, in- en afstellen en bedienen van de machines.

Wij vragen
Kennis van en ervaring op MBO-niveau 3 of 4 richting CNC-draaien-frezen of vergelijkbaar niveau door praktijkervaring verkregen.

Wij bieden
Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een professionele werkomgeving. Er is volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, waarbij het realiseren van de doelstellingen en resultaten als uitgangspunt dienen. Verder biedt Elmeco BV een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functies, conform de CAO klein-metaal. Er zijn opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse gewekt?
Denk je in aanmerking te komen voor deze baan en voldoe je aan de voorwaarden, dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar yvonne@elmecometaal.nl of bellen 071-5801104.